Hoe Werkt Het?

Boek een dagje weg bij Tour2Day, maar weet niet waar je naar toe gaat. Tijdens deze dag stuur ik jou naar 3 verschillende locaties in West-Friesland. Een hele spannende dag, met alleen maar verrassingen! Je kunt kiezen om dit zelfstandig te doen, of je stapt in de bus van Tour2Day! Durf jij je te laten verrassen? 

Kies een pakket

  • Met de fiets. De app vertelt jou tijdens de fietstocht waar je naartoe moet fietsen. 
  • Met de bus van Tour2day  We verzamelen op een vast punt. Hier stap je in de bus.(touringcar)  Elisa gaat met jullie mee en laat jullie raden waar de eerste locatie zal zijn. De hele dag is er begeleiding aanwezig en leer je de omgeving nog beter kennen.
  • Met eigen auto De app vertelt jou waar jullie naar toe moeten rijden en hoe laat jullie worden verwacht.  

Vul de vragenlijst in.

Je ontvangt van ons een vragenlijst. Op die vragen vul je jouw interesses in. Geef hierop aan hoe belangrijk de genoemde onderdelen zijn. 

Hier kun je ook aangeven welke afstand je maximaal wilt afleggen of op welk tijdstip je graag zou willen starten.  Stuur deze ingevulde vragenlijst terug. 

Het plannen kan beginnen

Ik maak een dag inclusief 3 locaties, activiteiten en lunch. Dit speciaal voor jullie gemaakt.  Je ontvangt een totale prijs voor de dag. Als deze is betaald, kun je nog maar 1 ding doen.. AFWACHTEN!! 

We houden het spannend

Je ontvangt een mail met meer informatie over de activiteiten, maar het blijft een verrassing..

1 dag voor de geboekte dag ontvang je van mij een link. 1 uur voor de starttijd kun je deze link openen om te zien wat jullie eerste locatie zal zijn.  

Meest gestelde vragen!

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een factuur deze dien je binnen 14 dagen en minstens 5 dagen voor de verrassing te voldoen.

Nee dat is niet mogelijk, het Een aanvraag voor een verrassing thuis dient minimaal 8 werkdagen vooraf te worden gemaakt 
 
Alle aanvragen zijn maatwerk en deze tijd heb ik minimaal nodig om een passende verrassing voor jou te organiseren, eerder boeken mag natuurlijk altijd!
Zeer geschikt! Bij een boeking vanaf 20 personen wordt er zelfs 10% korting gerekend. Er is ook altijd maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op via de mail.
Nee dat is niet mogelijk, het concept van Tour2Day is een verrassing voor iedereen. Vooraf zal dan ook niet bekend gemaakt worden wat de activiteit is of waar jullie naartoe gaan.