Met de fiets.

Heerlijk genieten van onze mooie regio en dan ook nog lekker fietsen. Het is mogelijk om je te laten verrassen en de route af te leggen met jouw eigen fiets. Houd je telefoon bij je! Want tijdens deze verrassing kun alleen op je telefoon weten waar je heen moet gaan.  Dit hangt allemaal af van de vragenlijst die jullie hebben ingevuld. Aan de hand van deze info maak ik een speciale dag voor jullie. Tijdens deze dag  bezoek je  minimaal 3 verschillende plekken in de regio. Op die plekken gaan jullie iets beleven, drinken jullie koffie of eten een lunch. 

Stap in de Bus

De programma begint al in de ochtend De bus wacht op een vast punt. Hier stap je in de bus.(touringcar)  Elisa gaat met jullie mee en laat jullie raden waar de eerste locatie zal zijn. De hele dag is er begeleiding aanwezig en leer je de omgeving nog beter kennen. Tijdens deze tour bezoek je  minimaal 3 verschillende plekken in de regio. Op die plekken gaan we iets beleven, drinken we koffie of eten we een lunch. 

Ga zelf met eigen vervoer

Houd je telefoon bij je! Want tijdens deze verrassing kun alleen op je telefoon weten waar je heen moet gaan.  Dit hangt allemaal af van de vragenlijst die jullie hebben ingevuld. Aan de hand van deze info maak ik een speciale dag voor jullie.

Tijdens deze dag  bezoek je  minimaal 3 verschillende plekken in de regio. Op die plekken gaan jullie iets beleven, drinken jullie koffie of eten een lunch. 

Ervaringen!

Fantastische dag! Allemaal genoten van de leeftijd 3 tot 70+! Wij raden het iedereen aan!

Marielle

Het was een prachtige dag! Mooie terugblik.

Jan en Bets

Tour2day organiseert hele leuke trips en workshops door heel Noord Holland. Alleen, groepje of bedrijf, het kan allemaal. Elisa kan de hele dag voor je verzorgen ook eten en drinken. Laat je verassen, dit is echt leuk om te doen. TOP!!😃

Simon

Kies jouw verrassing!

Hoe wil jij je laten verrassen. Alles is mogelijk, kies hieronder jouw pakket. Je ontvangt een offerte nadat je de vragenlijst hebt ingevuld.

Op de fiets

€ 49,-

vanaf

Eigen fiets

Bakkie koffie of thee

Route door West-Friesland

3 verschillende locaties & activiteiten

Toegang tot app

Lunch

Met de bus

€ 59,-

vanaf

Vervoer in touringcar

Bakkie koffie of thee

Route door West-Friesland

3 verschillende locaties & activiteiten

Een Quiz op de bus. Kans op prijzen

Begeleiding

Lunch

Met Eigen vervoer

€ 49,-

vanaf

Eigen auto

Bakkie koffie of thee

Route door West-Friesland

3 verschillende locaties & activiteiten

Toegang tot app

Lunch