Hoe het allemaal begon..

Soms moet je gewoon: Doen..

Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om op het platteland te zijn. En voel me dan ook helemaal thuis tussen de koeien en schapen.  Mijn nichtje was 4 toen wij een dag op stap gingen. Toen wij per ongeluk een  een ‘nieuw plekje’ in West-Friesland. ontdekten. Heerlijk zat ik een koppie koffie te drinken. Terwijl mijn nichtje zoet aan het spelen was. Toen besefte ik dat het zo zonde is dat deze locaties in West-Friesland zo ‘onbekend’ zijn.  We hebben deze plek ontdekt per toeval. Eigenlijk best een leuk idee als je van te voren niets hebt ingepland en het maar gewoon probeert. Wij zijn ook enorm verrast door deze locatie, zonder dat we van te voren wisten dat onze dag hier zou gaan eindigen. Op dat moment ontstond het idee om een dagprogramma te creëren waarbij men niet weet waar zij deze dag heen zouden gaan.  Dit in combinatie met West-Friesland, want eigenlijk is onze regio nog niet heel bekend. Zelf woon ik al ruim 30 jaar in West-Friesland, Maar ik blijf nieuwe plekken ontdekken waar ik enorm van kan genieten.   

Op 29 juni 2019 was de allereerste bustour van Tour2Day. Wat vond ik het spannend en wat heb ik hier van genoten. De bus zat ook vol met super leuke mensen. Het was een super warme dag en daardoor liep niet alles zoals gepland maar wat was het leuk. De bustour zou eigenlijk een eenmalig event zijn. Maar door de enthousiaste mensen in de bus besloot ik door te gaan.  

In augustus mocht ik de verjaardag van een leuk stel organiseren, met 46 personen gingen wij op stap door West-Friesland. Nu 2 jaar later, krijg ik nog steeds berichten van dit  lieve stel over hoe leuk het wel niet was. Hier doe je het allemaal voor! 

Kleine groepen

Ook kleine groepen waren geïnteresseerd. Dit keer besloot ik dat ik de mensen wat beter wilde kennen dus maakte ik een vragenlijst zodat ik weet welke interesses zij hebben. Zo kan ik een mooi dagprogramma maken.

Maar ik kon toch moeilijk mee met alle kleine groepen? Maar op afstand kan dit prima! Ik maakte een systeem met de website waardoor alles via de telefoon kon worden geregeld. Ook hierop zijn vele reacties gekomen en zelfs mensen die het een tweede keer wilde proberen. 

 

 

En toen kwam daar Corona. Ik kon niet door met Tour2Day. Nu 2 jaar later, mag het weer (voorzichtig) en ik kan niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen in de bus of ik jullie kan helpen door een mooi verrassend dag programma in elkaar kan zetten. 

 

Ik heb er zin in ! 

Liefs Elisa 

Hopelijk zien wij elkaar snel! Liefs Elisa